Menu Feestdagen
Liefste klanten,
De feestdagen zijn er weer bijna, en daarbij ook ons aangepast feestmenu.
Nieuw dit jaar is ons traiteursmenu, met heerlijke gerechten die gemakkelijk thuis op te warmen zijn.
Hieronder kan u alle informatie terugvinden om een bestelling te plaatsen. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren of kom even langs in de winkel!
Wij wensen u alvast een warme Kerst en een gezond en gelukkig nieuwjaar!
Team Patisserie Charlotte
Om praktische redenen bieden wij tijdens de feestdagen enkel het feestmenu aan.
DE BESTELLINGEN VOOR KERST ZIJN REEDS AFGEROND
BESTELLINGEN OUDJAAR
U kan bestellen tot en met zaterdag 26 december. Afhalen kan donderdag 31 december tussen 10u en 14u. Op deze dag kan u enkel uit de feestfolder bestellen.
HOE BESTELLEN?
We raden u aan om uw bestelling te plaatsen in de winkel, op deze manier kunnen we de bestelling meteen afrekenen. Dit vermindert de wachttijden op de dag van afhaling. U kan echter ook bestellen via mail of telefonisch. Bestel tijdig indien u zeker wenst te zijn van uw bestelling.
Via mail:
Telefonisch: 03/645.05.12
In de winkel: Donksesteenweg 246 te Brasschaat.
OPENINGSUREN KERSTVAKANTIE
Zaterdag 19 december 9u tot 17u
Zondag 20 december GESLOTEN
Maandag 21 december GESLOTEN
Dinsdag 22 december 10u tot 18u
Woensdag 23 december 10u tot 18u
Donderdag 24 december 10u tot 14u
Vrijdag 25 december 10u tot 14u
Zaterdag 26 december 10u tot 14u
Zondag 27 december GESLOTEN
Maandag 28 december GESLOTEN
Dinsdag 29 december 10u tot 18u
Woensdag 30 december 10u tot 18u
Donderdag 31 december 10u tot 14u
Vrijdag 1 januari GESLOTEN
Zaterdag 2 januari GESLOTEN
Zondag 3 januari GESLOTEN
Hapjes
- worstenbroodje €2
- mini-quiche €2
- Bloemkoolsoep met vadouvankruiden en grijze garnalen. 0,5l €5 en 1l €10
Volgende hapjes worden gedresseerd afgeleverd. Het presentatiemateriaal is mee inbegrepen in de prijs.
- Glaasje met carpaccio van coquille, crème van aardpeer, yuzugelei en geroosterde hazelnootjes. €4
- Glaasje burratta met gegrilde paprika, zongedroogde tomaat, truffelolie, balsamico en notencrumble. €4
- Glaasje met gerookte paling, crème van bloemkool en mierikswortel, kruidenolie en zuurdesemcrunch. €4
- Glaasje met pulled duck, gebakken appel, cranberry en appelsienvinaigrette. €4
Voorgerechten
Al de voorgerechten worden gedresseerd afgeleverd, het presentatiemateriaal is mee inbegrepen in de prijs.
- Kreeftenstaart met slaatje van gemarineerd witloof, radijs en dragondressing. €19
- Vitello Tonnato met rucola, parmesan en zongedroogde tomaat. €11
- Zout taartje met crème van geitenkaas en in rode wijn gepocheerde peertjes met gekarameliseerde rode ui en balsamico. €10
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten worden meegegeven in wegwerpbare schalen om op te warmen. Indien u graag uw eigen ovenschalen gebruikt mag u deze vooraf binnenbrengen en dresseren we de gerechten voor u.
- Stoverij van hert met aardappelgratin, gekarameliseerd witloof en appel. €20
- Verse pappardelle met een zachte saus van truffel en parmesan, met boschamignons en verse truffel. €17 + extra supplement parelhoen. + €7
- Tongrolletjes in garnalenbisque met garnaaltjes, aardappelwaterkerspuree, wortel, prei en selder. €26
Bûche Éxotique
Kokosdacquoise, mousse van witte chocolade en passievrucht, marmelade van mango en bitterappelsien.
1 pers €5
4 pers €20
6 pers €29
Bûche Hazelnoot
Chocoladebiscuit met chocoladekrokant, hazelnootmousse en donkere pralinémousse.
1 pers €5
4 pers €20
6 pers €29
Kerstkrans
Soezenkrans gevuld met vanillecrème, krieken met een kersttoets en slagroom.
4 pers €18
6 pers €26
Pompelmoes
Yoghurtpannacotta met pompelmoescremeux, vanillebiscuit en bretoens zanddeeg.
1 pers €4,50
4 pers €16
6 pers €24
Chocolate
Bretoens chocoladedeeg met caramelganache en donkere chocolademousse.
1 pers €4,50
4 pers €16
6 pers €24
Caramel
Zanddeeg met gezouten caramel, melkchocolade-caramelmousse en pecannoten.
1 pers €4,50
4 pers €16
6 pers €24
Citroen Méringue
Zanddeeg gevuld met citroencrème en afgewerkt met Italiaanse meringue.
1 pers €4
4 pers €14
6 pers €21
Kilometergebak
Ingebakken bladerdeeg afgewerkt met krokante amandeltjes in 3 smaken:
- Krieken met vanillecrème
- Peer met chocolade
- Appel met marsepein
€3,50/pers.
Tip: heerlijk om op te warmen en te serveren met een bolletje ijs!
Intolerantiegebak
Chocoladeamandelbiscuit met frambozencompote, krokante chocoladelaag en luchtige chocolademousse.
gluten, lactose en suikervrij.
€5/stuk
Vegan Dessertglaasje
Amandelcakeje, cranberryappelcompote, vanille pannacotta en amandelkrokant.
€6,50/stuk
Soiréekes
Assortiment van mini gebakjes.
Citroen méringue, Chocolate, Caramel aux noix, Tarte tatin, Javanais, Pompelmoes.
€2/stuk
Vanillecake
Klein €9
Groot €14
Assortiment dessertkoekjes
€48/kg
Bokkenpoten
€50/kg
Marsepeindessert
€50/kg
Brownies
€42/kg
IJstaart Rudolf
Chocoladebiscuit met chocolade ijs en vanille ijs.
4 pers €20
IJsbûche Mokka
Koffiebiscuit met mokka-ijs, stracciatella-ijs en chocolate-ijs.
4 pers €20
6 pers €29
IJs en sorbet in potten
Keuze uit smaken ijs:
- Vanille
- Stracciatella
- Mokka
- Chocolate
Keuze uit smaken sorbet (lactosevrij):
- Frambozensortbet
- Mangosorbet
0,25l: €3,50
0,5 liter: €6
1 liter: €11
IJstaart Vacherin
Méringue met frambozensorbet,
vanille ijs, frambozencompote en slagroom.
4 pers €20
6 pers €29